lunes, 3 de noviembre de 2008

3 DE NOVEMBRE. UN DIA COM AVUI PERÒ....FA 15 ANYS, AL "TRUETA" DE GIRONA, A LES 9 I 20. UN "ANGELET."!







Qui creu que en aquests moments tant màgics
portava escrit es seu destí?
Sempre estàs entre nosatros,
T´ESTIMEM, T´ENYOREM,ET PLOREM.....
Però, AMOR SOMRIU! I RECORDA TOTS 4 SEMPRE TOTS 4.
Un petó dolç, mimós, ETERN.....
PARES, SANDRA.

22 comentarios:

Anónimo dijo...

Hola wapissim!!!

Desitgi que allà on siguis passis un dia especial, és teu dia!
Aqui et trobem moltissim a faltar, aquestes dates més que mai.

Necessiti explicar-te tantes coses que no sé com fer-ho per arribar més a prop teu.
Et trobi tant a faltar...

Recorda ara i sempre que t'estimi; sempre estarem junts allà on sigui cada un de nosaltres dos.

Intenta trobar un troç de felicitat allà on siguis. Estigues tranquil jo intentaré fer el que sigui perqué aquí també la puguin trobar ni que tan sols sigui per un moment.

T'estimi moltíssim...

Un petó molt gran de la tia Laura.

P.D. Moltes felicitats Hugo, que passis un bon dia.

LAURA.

Elena dijo...

Hola Marina, hola familia.
Vamos a felicitar los 15 también a Marc.
Hoy fué un día especial en 1993, ver sus caritas, lo mejor que nos pasó en la vida, verdad?
Marina, nos quedamos con haber tenido la suerte de ser sus madres y disfrutar de unos niños, sanos, buenas personas y eso es precioso.
Que sepas que os tenemos en el corazón.
Mucha fuerza y un gran besote, desde Teruel para los 4. Y supongo que si que nos volveremos a ver.
Gracias por estar ahí.
Elena, Pepe y Elenita.

Anónimo dijo...

Felicitats estimat Marc.
Avui no et demani res sols que siguis molt feliç jo se que estàs molt be però et vull fer arribar sa meu felicitació i si per casualitat et regalen un pastis fes que la llum de sas espelmes arribi as teus,
Un peto molt i molt gros,
Descansa amb pau.



MªTERESA

Anónimo dijo...

moltisimes felicitats marc!!!!!!!!!

Anónimo dijo...

Motes felicitats Marc!
Ben segur que allà on siguis estaràs brillant tal i com ho fas aquí...
Un petó ben gros,
Yasmin

Anónimo dijo...

Moltiiisiimes felicitaats!!
Feu aquest dia com millor pugueu!!
Ell en algun lloc està celebrant els 15!
Us estimi
Mireia

Anónimo dijo...

je voudrais vous souhaiter beaucoup de courage pour ce jour en particulier et pour les jours à venir. Douces pensées à vous !

veronique noguer (france)

Anónimo dijo...

Hola, soc la Lídia!
La veritat es que mai havia comentat aqui, perque no em veie amb cor, pero avui necesitu fer-ho.

Avui el marc faria 15 anys, tot ha passat tan rapid, pero no ha passat dia que no m'enracordi d'ell, que no parlem d'ell, i sobretot que no el trobem a faltar. Era essencial, com l'oxigen que necesitem nosaltres, i el que us dire ara es molr repetitiu i tutom u diu, pero el tenim que recordar per el que era, ea un noi fort, simpatic, amb la seva passio x el futbol, tenia d'efectes, si, com tutom, pero era ell, en MARC! I sigui on sigui sempre estara al meu pensament, perque de personas com ell en hi han molt poques, per no di cap.
Jo i l'aida em portat un ram de flors i una foto al cementiri i a la farola, esper-ho que aquet comentari i les flors us agin ajudat i us animin a saguir endavant.

Marina, Esteva, Sandra.. sou molt forts i sagui axins, us mareixeu tot en aquesta vida.

Un peto de la Lídia Seriñana(K)!

Anónimo dijo...

Bones Família!

Marc rei per molts anys, espero que estiguis bé i puguis veure com tothom et recorda amb moltes forçes i com tothom t'estima.

Un petó a tothom i moltes forçes per un día com avui.

Hos estimem molt.

Fani

Anónimo dijo...

Avui en Marc hagués fet quinze anys. Però nosatros sempre el recordarem amb catorze. Més aprop de jugar amb es seus Legos que de sortir a la nit.
Es seu somriure tindrà sempre la innocència d’ un nen; perquè la vida no va donar-li la oportunitat de créixer i cometre errors.

Avui es barregen es records alegres de moltes espelmes bufades amb la ràbia pes munt de desitjos demanats i que mai es podran complir.
Ironies de la vida va ser un des seus somnis més grans –sa moto- qui se’l va emportar.

Vosatros, es seus amics, ens ensenyareu com en Marc “es fa gran”.

Una abraçada a tots es que l’ estimàveu.

Xa.

Anónimo dijo...

hola familia! es la primera vegada que coment-ho. avui es l'aniversari den MARC i tinc la necesitat de felicitar-l'ho.

marc,siguis on siguis esper-ho que passis un bon dia, ja que avui esta tot dedicat a tu i es un dia especial.

un peto molt gran marc. per vosltres marina, esteva i sandra us enviu molts petons, moltes abraçades i molts d'anims.

adria ballesta

Anónimo dijo...

Hola Marc,

Avui és un dia difícil per tots es que estem en es teu costat, que segur que som més dels que ens creiem. Pensem en tots ses aniversaris que hem passat amb tu i en es que ens han estat robats...No hi ha dia en què es teu record no ens vingui es cap. Es camí és més difícil del què ens podíem imaginar...
Avui el pare pot ser t’hauria fet paella i la mare flam o t’hauria comprat taps. La Sandra, encara que a vegades la feies enfadar, t’hauria comprat un regal a n’alguna de ses botigues que t’agradaven com l’Ona. I tots ses atres t’iríem trucant per felicitar-te, i tu esperaries que fos divendres perquè es que no estem a Cadaqués et portéssim es regal. Hauries anat a fer una volta amb sa moto abans de dinar i passaries la tarda amb tots es teus amics...Avui el destí fa que tot s’hagi d’escriure en condicional perquè ja no podrà ser ni present ni futur.
Necessiti pensar que realment estàs en algun lloc, que ens veus, que ens intentes ajudar però cada dia que passa la realitat ens colpeja de manera més forta. Si el temps ha de fer algun efecte esperi que es primer sigui treure’m la ràbia que tinc encara per dins i que em fa pensar que tan debò hi hagués hagut algun altre camí. Si el temps ha de fer algun efecte que sigui ajudar-nos a portar aquesta situació. I sobretot que ens doni forces per suportar es dies que s’acosten.
Marc, la tia et voldria felicitar com sempre, però aquests 15 anys per tu s’han convertit en alguna cosa “màgica”. És millor pensar que es contes poden ser reals i que realment hi ha un país com es d’en Peter Pan on es nens no creixen ni es fan grans, i que mantenen sempre aquella innocència que us fa diferents, que us fa especials. Prefereixi pensar que allà on siguis riuràs per sempre més i faràs que ses llàgrimes que ara ens cauen de dolor amb el temps siguin d’enyorança d’aquells temps en què hi eres tu i que nosatrus els creiem millors.
De sa teu tia i padrina que t’estima amb més intensitat cada dia: felicitats!

Tali

Anónimo dijo...

Per molts anys estimat i amic marc. Aquet matí quan he obert l'armari de sa roba i he vist dues samarretas al fondu de l'armari he pensat... aquestas son per en marc pel dia del seu aniversari.Ara es quedaran dintra l'armari pero aquestas dues sempra seran tevas.Nomes vull que alla on siguis del cel tinguis molts de regals. UNA ABRAÇADA MOLT FORTA.

Pato.

Anónimo dijo...

Hola estimadissim Marc i Família!! Avui és es teu dia, molt especial ja que no estas entre nosaltres però segur que ho deus estar celebrant allà on siguis!! Només dir-te que se't troba moltíssim a faltar i que ets una persona genial, aquell maleït dia no hauria d'haver passat res, simplement perquè una persona com tu tan content i vital com ets no s'ho mereixia!!!

t'estimem moolt, mai t'oblidarem i que passis el dia de la millor manera possible!!!

Molts petons Esteve, Sandra i Marina!! Ànims se us estima mooolt!!


elsa i àlex egea

Anónimo dijo...

Em costa molt imaginar aquest dia que hem passat. Ha estat un dia gris i trist. Amb llagrimes a ses ulls i molts records en el pensament.
Avui era es teu dia, es teu aniversari. Un dia per viure amb il·lusió amb la familia i acompanyat des que t'estimen.
El destí no ho ha volgut així. Per tant vull pensar que ho has pogut passar molt be alla on siguis i amb totes ses persones que t'acompanyen. Tambe vull pensar que aquest ultims anys has estat amb nosaltes celebrant ses aniversaris, pero que aquest ho has pogut celebrar amb dues persones que fa temps ja no son entre nosaltres: els teus avis.

Un peto de qui t'estima i mai t'oblida.

Sa teu cosina,
Montserrat

Anónimo dijo...

Moltíssimes felicitats, Marc!
Encara no havia escrit mai en es teu blog, però avui no puc no comentar-hi i felicitat-te. Penso en els bons moments que ens has donat a tots durant aquests anys, en el teu somriure. M'agradaria donar forces a tota la teva família i amics que dia rere dia pensem en tu i sempre t'estimarem.

DOLCES LLÀGRIMES RODOLANT CARA AVALL

És fosc. Fa fresca. Estirada a la platja sento les ones que van i vénen. Ones que em besen els peus. Ones que m’acaricien suaument sense fer soroll. La brisa marina fregant el meu rostre, escolant-se entre els meus cabells, fent voleiar petites fulles de l’arbre més proper. A fora: pau, tranquil·litat. La lluna plena de setembre, roja i lluminosa, deixa ombres fosques entre els racons. Petites pedres que rellisques entre els meus dits fent pessigolles. Estels brillant més que mai. L’agradable remor de les ones en picar contra les roques. Els records. Records bonics i tendres. Records suaus, de vellut. Una dolça llàgrima que rodola cara avall, caient lentament. Somnis. Il·lusions que mai es faran realitat. Olors que ja no hi son, però que sempre portaràs al cor. Tristor. Una tristor que no és amarga. Una tristor que et porta al passat. Estel fugaç. Demano un desig. Un desig que sé que mai es complirà. Els meus llavis es belluguen, pronuncien alguna cosa. Una paraula. El teu nom. El cor s’em trenca en mil bocins. Bocins que costen de muntar. Només penso en tu. Els teus ulls. Els escrits, els llocs... Dolor. Una altra llàgrima, fràgil.

Aquest és un escrit que et dedico i és el que sento molts dels cops en que tanco els ulls.
Sempre et portaré al cor, mai t'oblidaré.
Ariadna

Brígida dijo...

Molts petons Marc.

Brígida

Anónimo dijo...

MOLTES FELICITATS MARC!!!!
ESPERI K SIGIS ON SIGIS AGIS PUGUT DISFRUTA DE ALET DIA ESPECIAL PER A T!

MOLTES FELICITATS MARC!

Anónimo dijo...

HOLAA MARC!

SOC EN Tasar!
Dons mira que et desitjo moltissimes feliçitats!
awi fas 15 anys!
Esperu k agis passat molt bon dia desde allà on siguis! i que sàpigues que sempre estararas amb nosaltres i nosaltres amb tu!
Ultimamen anavan molt junts i ens ho passavem molt bè! lianla i rien el cole i a per tots llocs jeje!

Avui tots els teus amics tem porat flors el cementiri, i a quedat tot ple!
Que sàpigues que per mi sempre has sigut un tiu cullunut! i sempre mas fet ser mes feliç, veiente atu riure i disfrutar em tot i em tots els moments que has estat amb mi!
vingaa esperu que estigiss molt be aquí dalt!
sempre staras present em mi!!


Esteve,Marina i Sandra.
Avui me decidit per comentar!
Ho sento per aver tardat tan en cumentar, jo me anat passan pel blog i no podia acabava ploran...
i no s'havia si comentar perquè pode us angoixava mes i era pitjor, pero veix que es millor deixar algun comentari!
Era em sento malament per no aver comentat fins ara...
Apartir d'ara comentare mes!

Vinga una abraçada molt forta a tots 4 i anims!


Tasar!

Anónimo dijo...

Felicitats Marc!!!

Testimem!!

Anónimo dijo...

Hola Marc!!!!

Avui fas 15 anys i esperu k tu estiguis pasan mol be alla on siguis.

Nosaltres aki tem portat flors, etc per que sapigues ke mai, pero mai ens oblidarem de tu.

Eres un tiu mol, pero mol gracios, sempre feies ses teus bromes. Eres tan divertit. Encara recordi es teu somriure.

Nosaltres sempre pensem am tu, parlem am tu, parlem de que tens una sort increible de la familia que tens, ja u veus no, es increible.

Sou una familia mol mol mol unida que no us podra separa ni la forca mes gran del mon.

Mols petons a tota la familia i sobretot a tu Marc, alla on siguis tenvio una abracada, un peto i moltes coses mes.

Víctor Blay

Anónimo dijo...

Felicitats marc! porto dies obrint el bloc i no m'atrevia a escriure, se que he anat una mica tard, però mes val tard que mai.

Han passat casi 11 mesos des de que ens vas deixar i el teu espai dins nostre segueix intacte, encara t'extranyo quan entro a casa teva, encara miro la porta quan pujo l'escala esperant veure't a l'ordinador o assegut davant la psp, i encara espero trobar la teva familia sense llàgrimes als ulls...

Aquests dies seràn els mes durs, confio que entre tots podrem ajudar a la familia a passar per aquest infern, necessitarem la teva ajuda, dona força als pares i la sandra...

Una forta abraçada.

Ricard