lunes, 19 de enero de 2009

DE LA SANDRA PER ES SEU TETE


Hola estimat tete. Va fer 1 any; 1 any sense tú, sense es teu somrriure, 1 any sense un princep, sense un reí.- En fi tete! Ha passat un any sense tú I ancara sembla que tot va passer air mateix. En fi Jo aci! A pesar que el que veritable-ment vull, Ja no ho tinc. Marc crec que jo ho saps,que tinc 11 anys!!!! I em va fer l’efecte de que tú em vas felicitar. Per aixo, jo aquell día em vaig sentir tant bé. Perqué et tenia a tú, estimat tete. Marc dona molts petons a tota la gent de ca n’ eva (que ara estant amb tú). Digals que els estimem i que els seus pares també. UN PETO SUPER FORT TETE. SANDRA

4 comentarios:

Anónimo dijo...

ESTIMADA SNDRA. ahi vaig rebre las vostres cartes,et vui di l orgullossa que estic de TU, i sé que el teu germà el TEU PRINCEP, desde el CEL BLAU, també, em dius que m envius un calenderi, i din no hi hera, m egradaría que mel enviessis, per possar lu a la habitaciò que tu sabs, emb les fotos. Per vosaltrus ESTEVA I MARINA, el meu pensament i amor. SANDRA MENCANTA QUE EM DIGUIS LA IAIA DE LA DUNIA, perque ho seré per sempre.

Anónimo dijo...

hola princeseta bonica.
Ja no puc dirte patita Sandra ja que ets tota una doneta.
No es pas que et sambles que esteu tete estaba amb tu.Es que estaba amb tu ...Ell sempre estara amb vosaltres. Es per aixo que teniu que intanta estar alegres i feliços perque ell aixi pugui descansar tranquil.
Una forta abraçada reina preciosa i un petò molt fort per el pare i un altre per sa teu mare.
Sols recordarvos
QUE OS ESTIMI

Anónimo dijo...

hola estmada iaia dunai!

jo a la carta que et vaig enviar et deia si tagradava que et diesin iaia duna mes que res era per si et recordava molt.

ara tot recorda!
una tonteria de res ja et recorda un millo de coses.
es normal.


si a tu tagrada aixis sera!
i tens tota la rao
tu sempre seras la iaia dunia

SEMPRE,SEMPRE I PER SEMPRE

UN PETO MOLT FORD

SAANDRA

Anónimo dijo...

SANDRA, he rebut els calendaris, està GUAPISSIM, EL portarè sempre em mí, i el altre està emb la DUNIA, allà on TU ja sabs. Un dìa d aquets os trocarè per venir vos a veure, ting un regal per tú.una estimada ben forta.