miércoles, 7 de marzo de 2012

1532 dies....

Avui,1532 dies sense tù.Podria dir-te que és un dia mès des que passi sense tù , però a la vegada era un dia que em feia "cosa" arribar .avui la sandra et passarà en edad,avui serà mès gran que tù.
quines coses eh , "sa petita" serà sa gran? ...si la veiguèssis marc si la veiguèssis com ha cambiat fisicament i com a persona.Ha hagut de seguir sense tenir-te as seu costat , sense  es seu "tete" amb qui compartir tot , ses coses de cole , la mùsica es viatges ,ses renyines ....vas deixar una "nena" i trobaries una "adolescent" a qui la vida l´ha fet madurar d´hora .Marc t´enyorem tant costa tant seguir ......costa tant trobar sentit a aixecar-me cada dia ....un petò t´estimi et necessiti . mama

5 comentarios:

Elena dijo...

Casualidad que paso hoy por aqui, y veo que la pequeña Sandra cumple años?.. Pues muchas felicitats para la niña de Cadaqués más bonita.

rosa i paco dijo...

Hola wapissima, ara he vist que la sandra ahir va fer anys, desitja-li per molts anys de part de tots. Que content deu estar el Marc de la seva germana i no t dic dels seus pares tan especials.
Us estimo.

Rosa

Anónimo dijo...

Moltes felicitats Sandra, una besada i a vosaltres Marina i Esteve dir-vos que us estimam molt encara que estiguem dies sense parlar, tot i que sigui per correu. Sempre al vostre costat. Carlos i familia desde Menorca.

MARTA dijo...

És una data que esperem amb neguit,amb tristesa fins i tot amb por. Les nostres filles creixen, els nostres fills queden cada cop més lluny de nosaltres.
Tot el meu carinyo cap a vosaltres,família.

Anónimo dijo...

Hola,
felicitats per la Sandra.

No ens coneixem. He arribat al vostre bloc per casualitat, navegant. L'he estat llegint i, de veritat, no tinc paraules.

Molts ànims i abraçades a tu, Marina, i a l'Esteve.

I a en Marc, que té cura de tots vosaltres, mantingueu viva la seva memòria.