sábado, 1 de noviembre de 2008

1 DE NOVEMBRE







6 comentarios:

Anónimo dijo...

que bonic i quin bon gust. Es nota amb el amor que esta fet.
Marc avui mes que mai estas present amb tots nosaltres. Sigues molt feliç.Descansa amb pau i no t`oblidis dels teus pares i de sa teu germana.
Petons per tots cuatre
MªTERESA

Anónimo dijo...

Es molt boniiic!!!
Mireia.

Brígida dijo...

Us envio molts petons familia, i una abraçada per tots.

Brígida

Anónimo dijo...

Espero que el Marc en donde este les envie mucho amor, son preciosas las flores y el color que siempre le gusto.
muchos besos con todo el cariño del mundo de dos personas que siempre esta con ustedes

Anónimo dijo...

Hola.
Fa exactament 44minuts i 43segons que tinc 16 anys.
Fa 16 anys vaix neixer jo,sense sabe que 1 any despres nasquesis tu,Marc.
Jo al nort de la bota Italiana i tu ven aprop des nostru maravellos poblet.
Cuan tenia 1 any es meus pares,gracias a deu,van decidir vindra a Cadaqués i aixi o van fer.
M'entres pasaba el temps jo vaix anar coneixen es meus amics a la guarderia,ells parlaben un idioma que no entenia pero al ser tant petit en 2 dias el vaix aprendre.
Despres de un temps vam marxar capa el colegit...tot un repte per mi,segons m'explica la meva mare al principi plorava...jejej.
i tu a la guardaria...disfrutan com tots en aquella epoca de la vida..que no saps la rao "cientifica" de res..si no que tot es imaginacio,un mon de colors,jugines,caramels.
anavan pasan els anys...a 6e de primaria,ja ets sens gran..ets el gran del teu colegi i aixo implica superioritat a l'hora de surti al pati....no em negeu que a 6e totom anava de gran ee ejejej.
vaix arribar a l'eso i tornava a ser petit..pensava,si que dura poc la felicitat..jejej la cosa comensa a cambia teniam que comensar a estudi i com ve saps tu Marc jo no soc un gran estudiador,de fet soc el contrari.
Avegades cuan veix que no trec bones notes memprenyo amb mi mateix pero si no fos perque no estudio no tages tingut com a company de clase...algo bo te no estudi.
M'enrecordi el dia que vau arribar al eso,estavau nerviosos, teniau ganes de veure la vostra aula la vostra tutora i jo os entenia perque un any abans em va pasar u mateix.
Ens fem grans pasem de curs 2n de la eso,la nostre curiositat per les noies comensa a "brotar" i mes tu Marc...com t'agradaban ses noies...comensabam a sortir alguna nit..a veure el Barça al bella vista,tu venias poc sovin sempre delles que t'agradava veureu amb es teu pare.
despres 3rde eso,las notas que treies,em va sorprendra fins i tot a mi las ganas que i ficavas a clase,m'agradava que un amic meu estudies com tu.
Va arribar aquell maleit dia,el dia en que et vas comvertir en angel,pero pots esta tranqui que desde aqui avaix mai t'oblidem de veritat,sempres as sigut i sempre seras es nostre amic.
Desde aqui MARC ET DESITXO UN FELIZ DIA SIGUIS ON SIGUIS!

Hugo

Anónimo dijo...

Avui és as teu dia i només puc dir-te que siguis tant feliç en aquest paradis on ets, com ho has sigut en aquests catorze que has passat entre tots nosatros i sobretot amb els teus.

Molts petons

Cristina