miércoles, 11 de febrero de 2009

MIRA TETE......QUE MONOS


Mira tete que monos!!
Semblen de peluixos!!!!
El que te el pèl mes fosc es el de L Angela i es diu "QUICK" i el que té el pèl mes claret es es diu "NALA" la Nala es de la Nuri ( la germana bessona de L Angela).
Tete, tú, tenies es gossos a sa nintendo!!!!
L Angela els tenia de veritat.
Al principi nomes tenien en Quuick ( el de L Angela) i despres den Quick va neixre la Nala.
Ara Angela sempre que tescric, tescric amb color marró tan perqué es teu gos era el marró, com per que a tú tancantava la xocolata!!!!!
(JA EN SOM DUES!!!!!!!! ANGELA!!!!!!!!!!!!)
Molts petons a tú tete! i molts més a tú, Angela.
us estimo molt a tots dos!!!!!
SANDRA

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Hola Sandraa!!
Aquests últims dies em conectava per mirar si actualitzaveu i no ho efieu, suposi que era perquè tenieu l'ordinador espatllat, però ahir em va agradar entrar a la pàgina i veure les actualitzacions noves. Són molt macos aquests dos gossets, els meus oncles en tenen un i es diu Esquitx, tu no sé si saps qui són els meus oncles, però els teus pares si, ja que el meu oncle, de petit era molt amic del teu pare i jo sempre he pensat que l'Adrià, el meu cosí si ves conegut en Marc, segur que vessin sigut molt bons amics, ja que als dos els hi agrada molt el mar i el futbol.
Espero que tots tres esteu una miqueta millor i dir-vos que m'garada molt que feu actualitzacions, perquè així, tota la gent que us recorda sabem com esteu.
Un petó molt fort per tots, no us oblideu qeu tots estem amb vosaltres.
Us estimem!

Laia Descamps

Anónimo dijo...

Hola carinyo, avui cuan he vist el teu escrit desprès de tans de dies, m as alegrat el dia, volia trucarte, ja sabs que ting una cossa per tú però no sè cuan os irà bè per fer una trobada, axí que si podeu un dia d aquets ens podem trovar, ting moltes ganes de veurus,y ferte una abraçada, un petó ben gros.

Anónimo dijo...

Hola Sandra i marina!!
M'encanta veure els nostres gossets preferits de la familia.Gràcies per posar-los a vostra blog.Jo els hi tinc un carinyo especial, sobretot en Quick.Són realment molt carinyosos i també molt divertits. Sempre que arribes a casa seva et saluden amb molta energia i efusivitat.

Una abraçada molt forta,
Roser